Groene gevels

0 product(en) - € 0,00

Uw kruiwagen is leeg!

Betaling en afhandeling

Welkom in de webshop voor groene dakengroene gevels, met groen.

U krijgt hier veel groen voor uw geld. Kopen in de Groendakwebshop is eenvoudig én veilig. Hieronder kunt u informatie vinden over bestellen, levering en betaling.

Bestellen

Alle getoonde verkoopprijzen zijn inclusief btw, maar exclusief behandelkosten. In de kruiwagen ziet u precies wat de behandelkosten voor uw bestelling zijn, voordat uw bestelling definitief is geplaatst. Klik bij het artikel van uw keuze op de in-de-kruiwagen-bestelknop. Is uw kruiwagen naar uw zin gevuld klik dan op naar-afrekenen. Vul uw gegevens in en kies uw betaalwijze. U kunt betalen met iDeal, Bankcontact, MisterCash, PayPal, Creditcard of zelf overmaken per bank. Rond de bestelling af door op bestelling-plaatsen te klikken.

Levertijden

Kleinere artikelen die direct leverbaar zijn heeft u binnen enkele dagen meestal al in huis. Binnen 10 werkdagen kan vrijwel altijd geleverd worden. Duurt het iets langer dan wordt u binnen een werkdag hierover bericht gegeven. Leveranties vinden plaats gedurende een werkdag, niet op maandag of na een vrije feestdag. Bij vorst wordt niet geleverd. Een tijdsafspraak /circa tijdstip voor afleveren kan alleen gemaakt worden tegen aanvullende bestelling en betaling. Voor tijdlevering op circa twee uur nauwkeurig geldt een prijs van 71 euro inclusief btw. De tijdslevering vindt u in de webshop onder "contact service".

 

Let op: Een winterstop hebben wij van 22 december 2022 t/m 5 januari 2023. In deze periode wordt niet geleverd, u kunt wel uw bestellingen opgeven maar deze worden na 6 januari geleverd. 

 

Let op: begin zomer zijn leveringen aan het einde van de week vaak lastig door de drukte. Bestel tijdig, liefst enkele weken vooruit, dan is het zeker te regelen.

 

Behandelingskosten

Voor de behandeling van uw bestelling worden behandelingskosten berekend. In deze kosten zijn onder andere opgenomen: kosten voor het gereedzetten van uw bestelling, verpakking, adressering, administratie (facturering en boeking) en verzending of laden van het transport. Aflevering geschied franko gelost nabij de auto in Nederland. Bij afhalen dient u zelf voor het laden c.a. zorg te dragen. Wanneer u bij ons besteld (ook per e-mail) geven wij u ons prijsvoorstel / rekening, na uw betaling wordt binnen circa 10 dagen geleverd. Prijswijzigingen voorbehouden. Grotere hoeveelheden prijs op aanvraag. Groendakshop prijzen gelden: apart, onafhankelijk van deze bovenstaande opgave en als dagprijs-voorstel.

Vraag een prijsvoorstel aan

De meest actuele prijzen voor levering vindt u in onze webshops: www.groendakwebshop.nl ; www.groengevel.info ; www.metgroen.nl

Vraag een prijs voor het compleet leveren en aanbrengen van een groendak® door ons aan op www.groendak.info/offerte-aanvragen. Of voor een groengevel per e-mail: info@groengevel.info Daarbij ontvangt u een richtprijs voor het leveren van alle materialen. U heeft dan een duidelijk groen idee en weet waar u aan toe bent.

Wilt u nieuws en informatie over Groendak of Groengevel ontvangen? Meld u dan onderaan de homepagina aan voor onze nieuwsbrief. Heeft u nog vragen? Dan helpen we u graag verder. Bel ons op 033.277.3404 van maandag t/m vrijdag tussen 9 en 16 uur. Of liever nog: stuur een e-mail. Veel plezier bij het shoppen!  Raadpleeg voor meer informatie de algemene voorwaarden. Prijzen sedumpakket (zie webshop)

GROENDAK b.v. | KvKnr. 562.45.033